Nyheder

Hvis asfalt er fremtiden…

9 jan , 2017  

Vi kunne desværre ikke finde et aktuelt foto af Kristian Pihl Lorentzen, så her er et portræt af hans store kærlighed.

Vi kunne desværre ikke finde et aktuelt foto af Kristian Pihl Lorentzen, så her er et portræt af hans store kærlighed. Det er dog uvist, om de har en fremtid sammen.

I dag udtaler Kristian Pihl Lorentzen fra Venstre at

– Man skal lade være med at holde fast i fortiden, fremtiden er ikke skinner, fremtiden er asfalt, hvor der kan køre selvkørende biler. Derfor skal man holde op med at tænke i umoderne skinner, lyder det fra Kristian Pihl Lorentzen.

Det kan ikke undre, at Liberal Alliance er helt enige heri. Men hvis der er noget, der er et levn fra fortiden, er det denne kyniske ligegyldighed over for miljø og bæredygtighed, uvidenheden om den nyeste teknologi inden for tog og selve denne holdning at fremtiden skulle være asfalt.

By


Skriv et svar