Aktiviteter

En eftermiddag på Egholm

12 jun , 2017  

Fremtidens Aalborg er uafhængig af partipolitik, men vi vil altid gerne tale med politikere, der udviser en ægte interesse i det, vi kæmper for. Alternativet har hidtil ikke beskæftiget sig med Egholmmotorvejen, men de ville gerne høre mere om vores arbejde. Det lykkedes Anders at få et møde i stand med dem, og i dag mødtes Fremtidens Aalborg så på Restaurant Kronborg på Egholm med folketingsmedlemmerne Uffe Elbæk og Torsten Gejl fra Alternativet flankeret af nogle af partiets lokale kandidater til det kommende regions- og kommunalvalg. Anders, Henrik, Jens, Louise og jeg selv fortalte om de forskellige vinkler, vi lægger på vores arbejde mod motorvejen. Det var et godt og udbytterigt møde, og det er tydeligt at vi fik givet folkene fra Alternativet noget at tænke over.

Herunder kan I hente PDF-filer med de slides, nogle af os viste.

By


Skriv et svar