Nyheder, Perspektiver

Mere trafik på motorvejene

23 sep , 2015  

http://www.information.dk/telegram/546206

I det seneste år er trafikken på de danske motorveje steget med 7 procent. Og trafikken på motorvejene steget med 35 procent de sidste ti år. Man taler ofte om at det vil aflaste vejnettet at bygge flere motorveje, men det ser unægtelig ud som om de skaber mere trafik.

Den bilglade regerings transportminister udtaler

– Der er ikke penge til alle de projekter, som vi godt kunne tænke os. Men disse tal viser, at vi skal gøre noget for bilisterne, så snart der er økonomisk råderum til det, siger Hans Christian Schmidt.

Glæden ved at der lige nu ikke ser ud til at være penge til en Egholmmotorvej på den kommende finanslov bør med andre ord ikke lulle nogen i søvn.

By


Skriv et svar