Billeder

Et fedt sted i Seoul

7 apr , 2015  

seoul

Sidste år skrev vi her om motorvejen i Seoul, der lå oven på den lille Chenggyecheon-flod.Der var en idéfase om hvad man skulle gøre ved motorvejen, og forskere blev inddraget i at finde en løsning. Motorvejen blev fjernet, floden kom til syne igen og trafikbelastningen i den sydkoreanske hovedstad gik ned. Værd at tænke over – ikke mindst for motorvejstilhængere.

I disse dage er Lasse P.N. Olsen, der er rådmand i Aalborg kommune, i Sydkorea på studierejse. Lasse var også en af dem, der var med ude at køre med Fremtidens Aalborg den 28. marts. Han har nået at slå et smut forbi Chenggyecheon-floden, og her kan I se hans billede. Bemærk den manglende motorvej. På Facebook skriver Lasse:

Det er virkelig et fedt sted. Masser af fisk i åen, en scene med plads til musik, skuespil og dans og en del træer og blomster (sidstnævnte er ikke sprunget ud endnu, derfor er de ikke synlige på billedet).

By


Skriv et svar