Billeder, Nyheder

Vi sidder lige her

28 aug , 2014  

2014-08-27 20.35.51

Foto: Lisbeth Fast.

I går holdt det, der er Fremtidens Aalborgs bestyrelse, sit første møde efter sommeren. Vi talte om foreningens vedtægter, der nu er på plads, og om stormødet den 16. september i Aalborg. Det skriver vi mere om her snart, men sæt allerede nu datoen i kalenderen!

Og så havde vi besøg af Per og Erik fra gruppen mod Galten-motorvejen – dét motorvejsprojekt har vi tidligere skrevet om her.  Det var godt at møde dem og at høre om alle deres gode initiativer og erfaringer med forsøg på at få en dialog med beslutningstagerne. Også i Østjylland synes det desværre som om nogle lokalpolitikere er helt uden for pædagogisk rækkevidde.

Vi står over for nogle udfordringer, der er fælles, og vi er enige om at fortsætte vores kontakt og vores samarbejde i arbejdet mod de underlige, overflødige motorveje.

By


Skriv et svar